Skip to main content

VARZA MURATA,COTLETE SI CARTOFI GRATINATI

8 bucati cotlet de porc
4 cartofi
1 kg varza murata marunta
5 catei usturoi
felii de gogosar
50 ml ulei
sare,piper,boia,cimbru
Sos:
200 gr iaurt gras(smantana)
4 oua
sare,piper
150 gr cascaval
Intr-un vas termorezistent se aseaza feliile de carne,cartofii taiati acordeon si impanati cu usturoi si felii de gogosar,asezam varza printre cartofi si carne(bine stoarsa,iar daca este acra tare se clateste intr-un jet de apa),codimentam,presaram restul de usturoi feliat,stropim cu ulei,acoperim cu apa si dam la cuptor pana sunt gatite si rumenite(cca 35-40 minute).





Batem ouale cu iaurtul,codimentam si cand sunt gata rumenite carnea,cartofii si varza turnam sosul peste ele,radem cascavalul,ornam cu felii de gogosar si dam vasul din nou la cuptor pana prinde crusta(cca 15-20 minute).Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks