Translate

miercuri, 23 martie 2011

PRAJITURA CU CIOCOLATA,MAC SI COCOS

4 oua
4 linguri apa rece
8 linguri zahar

3 linguri faina
4 linguri ulei

2 linguri seminte de mac
50 gr nuca de cocos
1 praf de copt
Albusele impreuna cu apa se bat spuma,se adauga zaharul si se bate pana devine tare,se adauga uleiul si galbenusele, faina cu praful de copt cernute,apoi semintele de mac si cocosul,se omogenizeaza si se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,se coace 20-25 minute la foc potrivit.Se lasa la racit.
Crema:
2 plicuri budinca de ciocolata se fierb cu 150 gr zahar si 350 ml lapte,30 ml aroma de ciocolata, pana devine un sos gros care racit se amesteca cu 200 gr unt.
Decor:
250 ml frisca lichida ca se bate cu 2 linguri zahar pudra.
Peste blatul racit intindem crema apoi decoram cu frisca,se da rece cel putin 1 h inainte de servire.