Translate

miercuri, 30 martie 2011

MELCISORI SARATI

Aluat:
600 gr faina
300 ml lapte caldut
30 gr drojdie proaspata
200 gr unt moale
2 lingurite sare
1 lingurita zahar
Umplutura:
4 linguri ketchup
100 gr branza burduf
200 gr salam uscat
6 felii branza topita taiate in doua
Decor:
150 gr smanata groasa
sare de mare
felii de castraveti murati
Se framanta aluatul si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.








Aluatul se intinde in foaie subtire,se unge cu ketchup,se presara branza si salamul taiat cubulete,apoi asezam feliile de branza topita,impartim foia de aluat in doua si rulam fiecare foaie obtinand 2 rulouri pe care le taiem fasii .Asezam fasiile in tava tapetata cu hartie de copt,le mai lasam la odihnit 15-20 minute dupa care le ungem cu smantana din abundenta,presaram sare de mare si asezam cate o felie de castravete murat,dam la copt pana se rumenesc.