Translate

vineri, 21 septembrie 2012

PRAJITURA CU MORCOV SI VANILIE

Blat:
3 oua
200 gr zahar
200 ml ulei
200 gr faina
200 gr morcov razalit(se adauga in compozitie imediat dupa razuire)
5 linguri lapte(daca morcovii nu sunt tare zemosi)
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita sare
1 praf de copt
Se amesteca ingredientele incepand cu ouale+zahar,,,,,,,,si restul.Se toarna in tava si se coace pana trece testul scobitorii.(eu am copt in tava mare de la aragaz si racit l-am taiat in doua pe vertical,obtinand doua blaturi).
Crema:
1 budinca vanilie fiarta si racita
150 ml frisca batuta
100 gr crema de branza
esenta de vanilie
Se amesteca toate(oprind cateva linguri de frisca pentru ornare)si se umplu cele doua blaturi cu crema obtinuta,se decoreaza cu frisca si morcov razalit.
Merita incercata!!!!!!

3 comentarii: