Translate

sâmbătă, 27 octombrie 2012

PRAJITURA CU MAC,BRANZA SI LAMAIE

Aluat:
200 gr faina se amesteca cu 2 galbenusuri,70 gr untuta ,2 linguri zahar,1 praf de copt,putina sare,coaja de lamaie si smantana cat cuprinde.Se fac doua foi pentru o tava de chec.Se aseaza una dintre foi pe fundul tavii peste care se aseaza compozitia de mac ,se aseaza cealalta foaie si se pune compozitia de branza peste care punem faramiturile.
Mac:
150 gr mac macinat se amesteca cu 4 linguri zahar ,coaja si zeama de lamaie si se omogenizeaza cu lapte usor cald.
Branza:
200 gr branza dulce se amesteca cu 1 ou,4 linguri zahar,coaja si zeama de lamaie.
Faramituri:
100 gr faina se amesteca cu 2 linguri untura,1 lingura zahar si 1 lingurita praf de copt.

Se coace pana se rumeneste,calda o pudram cu zahar pudra.

6 comentarii: