Translate

joi, 1 noiembrie 2012

PRAJITURA CU AROMA DE CIOCOLATA SI CAPSUNI

Blat:
4 albuse batute spuma cu 100 gr zahar.
4 galbenuse batute spuma cu 100 gr zahar , 100 ml ulei,200 gr faina,1 praf de copt,100 ml lapte.Se amesteca cu albusele.
Compozitia se imparte in doua.In una se adauga vanilie,in cealalta se pune 100 gr ciocolata topita si 1 lingura cacao.Turnam in tava compozitia cu vanilie si punem gramajoare cea cu ciocolata.
1 plic praf de budinca se fierbe si fierbinte se pun gramajoare peste compozitia din tava.Se coace pana trece testul cu scobitoare.Se lasa la racit.
Crema:



200 gr crema de branza se amesteca cu 100 gr nutella.Crema se intinde peste blatul rece si se orneaza cu bilute decorative.

Un comentariu:

  1. Ce amestec frumos de culori! Cred ca este si foarte buna. Vreau sa o incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere