Translate

sâmbătă, 29 decembrie 2012

PRAJITURA CU COCOS,CIOCOLATA SI BRANZA

Blat:
5 albuse se bat spuma cu 150 gr zahar ,150 gr cocs si 2 linguri praf de budinca.Se coace ,se lasa la racit apoi se taie in 2 bucati.
Crema:
250 gr crema de branza se amesteca cu 150 gr ciocolata(in cazul meu am pus din borcan si nu mai trebuie topita),dar se poate orice fel de ciocolata pe care o topim,1 lingura cacao.
Ornat :
100 ml frisca batuta.


Intre cele doua blaturi penem crema si ornam cu frisca.

8 comentarii:

  1. O prajitura de sarbatoare!
    La multi ani, sarbatori fericite si numai bucurii in anul care vine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Any,mi-au ramas albusuri,,,si asta a iesit.Iar eu iti doresc tot binele din lume!!!te puppp!!

      Ștergere
  2. Si frumoasa si buna prajitura ta! Un an nou cu sanatate si fericire, iti doresc, Mirela!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu poate sa fie decat foarte buna!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este felis!!!foaaarte bunaaaa!!

    RăspundețiȘtergere
  5. delicious! best wishes for the new year!

    lovely greetings

    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MULTUMESC MARIA!!!!!LA MULTI ANI!!!!SI MULTUMESC DE VIZITE!!!

      Ștergere