Translate

vineri, 19 octombrie 2012

PRAJITURA TURNATA CU CAISE SI MAC


2 oua se bat spuma cu 10 linguri zahar,adaugam 7 linguri ulei,13 linguri faina , 10 linguri lapte si 1 praf de copt.Compozitia se imparte in doua,in una adaugam coaja de lamaie si in cealalta punem 5 linguri de mac macinat.Compozitia cu mac se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si coacem pan prinde putina scoarta deasupra apoi scoatem tava si adaugam caisele pe toata suprafata si turnam cealalta compozitie si coacem pana trece testul scobitorii.Prajitura calda se taie in doua pe vertical si suprapunem cele doua blaturi lipindu-le cu putina dulceata de caise,deasupra punem ciocolata topita si presaram cocos.

RULADA CU MORCOV,BRANZA SI CIOCOLATA

Aluat:
3 albusuri,2 linguri apa rece se bat spuma cu 5 linguri zahar,se adauga cele 3 galbenusuri,7 linguri faina,1 praf de copt,150 morcov ras fin.Se coace si se ruleaza calda.
Crema:
200 gr branza se amescteca cu 100 gr ciocolata(eu am pus de la borcan).

Se umple rulada cu 1/2 din crema,se orneaza cu cealalta 1/2,se presara nuca de cocos(optional).