Skip to main content

PRAJITURA CU AROMA DE CIOCOLATA SI CAPSUNI

Blat: 4 albuse batute spuma cu 100 gr zahar. 4 galbenuse batute spuma cu 100 gr zahar , 100 ml ulei,200 gr faina,1 praf de copt,100 ml lapte.Se amesteca cu albusele. Compozitia se imparte in doua.…

CHEC CU CAFEA SI VANILIE

3 albuse se bat spuma cu 6 linguri  zahar pudra. 3 galbenuse se freaca spuma cu 10 linguri zahar pudra,12 linguri ulei,4 linguri cafea solubila(dizolvata in 3 linguri apa fierbinte),1 praf de c…

SEMILUNA CU NUCA SI CIOCOLATA

5 galbenuse se freaca spuma cu 200 gr zahar,50 ml ulei,se adauga 200 gr faina cu 1 praf de copt si 1 cana lapte(atat cat sa iasa un amestecat asemanator cu o smantana groasa),coaja de l…

https://bucatariamirelei.blogspot.com/

Welcome to Bucatariamirelei

Now ()