Translate

sâmbătă, 29 decembrie 2012

TORT CU BRANZA SI CAPSUNI

Blat din 6 oua cu ciocolata.Rece se taie in trei straturi.
Crema:
1 budinca de capsuni fiarta cf instructiunilor.
250 gr crema de branaza
1 plic gelatina(10 g)
100 gr zahar pudra
5 linguri frisca batuta.
200 gr piure de capsuni (in cazul meu congelate)
Se amesteca toate pana la omogenizare.
Ornat:350 ml frisca pe care o batem si din care folosim cele 5 linguri la crema.




Intre straturile de blat se pune cate 3 linguri cu varf de crema,iar cu restul imbracam tortul,peste crema ornam cu frisca.Eu am alesc alb si roz,,,,dupa imaginatie.

PRAJITURA CU COCOS,CIOCOLATA SI BRANZA

Blat:
5 albuse se bat spuma cu 150 gr zahar ,150 gr cocs si 2 linguri praf de budinca.Se coace ,se lasa la racit apoi se taie in 2 bucati.
Crema:
250 gr crema de branza se amesteca cu 150 gr ciocolata(in cazul meu am pus din borcan si nu mai trebuie topita),dar se poate orice fel de ciocolata pe care o topim,1 lingura cacao.
Ornat :
100 ml frisca batuta.


Intre cele doua blaturi penem crema si ornam cu frisca.