Translate

luni, 7 ianuarie 2013

OUA UMPLUTE IN SOS DE SMANTANA

5 oua fierte tari,decojite,taiate in doua si scos galbenusul
Umplutura:
galbenusurile se amesteca cu 4 linguri pateu de ficat,2 linguri maioneza,sare,piper dupa gust.
Sosul:
300 gr smantana se amesteca cu 4 linguri maioneza,sare si piper.
Jumatatile de albus se umplu cu crema si se aseaza in sosul de smantana.Se decoreaza cu jumatati da salam uscat si gogosar murat(optional).

6 comentarii:

  1. Sunt delicioase ouale umplute,asa le fac si eu,doar ca pun in maioneza smantana ,nu invers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine predomina smantana,nu maioneza,sunt bune oricum.

      Ștergere
  2. Mi-ai facut pofta de oua umplute! Cred ca sunt tare bune in combinatie cu ficat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte bune,cel putin noua asa ne plac cel mai mult.

      Ștergere
  3. nu m-as fi gandit la asta! dar arata minunat!

    RăspundețiȘtergere