Translate

vineri, 8 februarie 2013

FLORICELE CU BRANZA SI CASCAVAL

Aluat:
250-300 faina cernuta
15 gr drojdie proaspata
100 ml lapte caldut
1/2 lingutita zahar
1/2 lingurita sare
1 lingura otet
50 ml ulei
Umplutura:
150 branza de vaci
100 gr cascaval razalit
1 lingura marar tocat
putina sare
1 lingura smantana
Se amesteca.
Pt uns:
1 galbenus cu 2 linguri smantana






seminte de chimen
Se framanta un aluat mai moale care se lasa la dospit 1h.Dupa dospire se intinde in foaie greptunghiulara,se taie patratele iar fiecare patratel se decupeaza pe margini si se pune cate o lingura de umplutura apoi se ridica fiecare margine peste umplutura la mijloc,se aseaza in tava ,se unge cu galbenus si smantana,se pune in mijloc putin chimen si se coace pana se rumenesc.

2 comentarii: