Skip to main content

IMPLETITURA CU BRANZA SI PORTOCALA

Aluat:
1 ou
100 ml ulei
100 ml lapte caldut
15 gr. drojdie proaspata
50 gr zahar 
un praf de sare
1 lingura coaja razuita
2 linguri cacao
faina cat cuprinde(300-350)
Se amesteca toate ingredientele,mai putin cacaoa si faina,se imparte compozitia in doua,in fiecare adaugam faina ,in  una se adauga cacao,iar cealalta ramane alba.Aluatul trebuie sa iasa mai moale,dar nelipicios si se lasa la odihnit 30 minute la loc cald.
Umplutura:
200 gr branza de vaci proaspata
100 gr zahar
1 lingura smanatana(daca branza este destul de cremoasa ,nu mai puneti smantana)
vanilie
Pt. uns:
1 galbenus amestecat cu doua linguri smanatana.




Se ia o bucata de aluat,se intinde in foaie,se pune 1/2 din umplutura si se ruleaza,se da deoparte.la fel se procedeaza si cu cealalta parte de aluat,iar la sfarsit se rasucesc cele doua suluri obtinute.Se unge deasupra si se coc pana trec testul cu scobitoarea.Rece se pudreaza cu zahar si se feliaza.

Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks