Translate

duminică, 3 februarie 2013

SARATELE CU CASCAVAL

600 gr faina
200 gr cascaval ras
250 gr untura(sau 300 margarina)
1 galbenus de uo
2 linguri otet
3 linguri maioneza
1 praf de copt
1 lingurita sare
1 lingurita boia
Se framanta cu 2-3 linguri apa rece si se da la frigider 2 h .Dupa care se intinde in foaie,se decupeaza cu ce forme dorim,ungem cu galbenus de ou si presaram seminte,coacem pana se rumenesc.



4 comentarii:

  1. buna mirela superbe saratele am sa le incerc neaparat ii ceva nou ce nam facut niciodata cu maioneza te pup ely

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maioneza inlocuieste smantana din orice aluat(dospit sau sfaramicios)cand nu am smantana intotdeauna folosesc maioneza.Spor la treaba,sunt foarte bune,pacat ca s-au terminat.

      Ștergere
  2. buna mirela multumesc pt explicati am invatat ceva nou am facut astazi prajitura marmorata cu spuma ce bun o fost ti se topeste in gura mersi mult ai retete minunate te pup ely

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca-ti plac retetele mele.Te pup cu mare drag!!!!

      Ștergere