Translate

miercuri, 20 februarie 2013

TURTITE CU CARTOFI

600 gr cartofi fierti in apa cu sare ,scursi si zdrobiti
1 ou
5 linguri ulei
180 gr faina


Se amesteca ingredientele dupa ce cartofii s-au racorit putin,se lasa 15 minute la odihnit dupa care formam cocoloase pe care le aplatizam putin si le dam forma rotunda,eu le-am facut unsa pe maini cu ulei,le-am asezat intr-o tava tot unsa cu ulei si le-am prajit in tigaie de teflon fara sa mai pun ulei.Se servesc calde langa orice mancare doriti,iar daca puneti mai putina sare se pot servi cu dulceata,sau pudrate cu zahar.

5 comentarii:

  1. Ce rumene si frumusele sunt!! As manca si eu vreo 2-3 cu branza deasupra :)

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-ai facut pofta, arata bine.te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Delicioase, imi aduc aminte ca facea mama cind eram acasa, doar ca le puneam si un pic de usturoi... bunute rau de tot... Eu vreau turtita din prima poza, cea din dreapta care are pe ea o inimioara...

    RăspundețiȘtergere
  4. Așa ne face și nouă bunica, dar fără cartofi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu branza sau cascaval ras deasupra, plus o lingura -doua de smantana...uuii, cat sunt de bune!! puup

    RăspundețiȘtergere