Translate

duminică, 17 martie 2013

PAPICRAS DE PORC

500 gr carne de porc(de preferat putin mai grasa cum ar fi spata)taiata cubulete
1 ceapa tocata marunt
4-5 cartofi taiati cubulete
putin ulei
sare,piper,boia,frunze de patrunjel
galuste de faina(1 ou cu putina sare si faina cat cuprinde)
Se caleste ceapa in putin ulei,se adauga carnea, punem boaiaua si mai calim putin, acoperim cu apa,lasam sa fiarba pana este carnea aproape gata,adaugam cartofii si galustele(rupte cu lingura),codimentam cu sare si piper,frunze de patrunjel(eu am avut uscate,dar cu verzi este mai aromat).dam cateva clocote si putem servi cu ardei iute.

Un comentariu:

  1. M-am prezentat la o mica portie de papricas... Aratos si delicios, dar eu cred ca l-as minca cu niste feliute de castraveciori murati alaturi... Ce zici, ar merge asa ?

    RăspundețiȘtergere