Translate

marți, 12 martie 2013

PRAJITURA CU BRANZA DULCE SI FRUCTE USCATE

Aluat:
1 ou se bate spuma cu 4 linguri  zahar,se adauga 4 linguri ulei,1 praf de copt,2 linguri otet,coaja razuita de la 1 lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat destul de moale,dar bun de intins(imi tare rau dar m-am grabit si am uitat sa masor faina,dar cred ca 250-300 gr mi-a intrat).
Umplutura:
500 gr crema de branza se amesteca cu 100 gr zahar,coaja de lamaie,2 linguri gris,2 oua si 200 gr amestec de  fructe uscate.

Aluatul se imparte in 2 si fiecare parte se intinde in foaie.Prima foaie se aseaza in tava peste care se pune umplutura si se aseaza foaia 2,se inteapa cu scobitoarea din loc in loc si se coace la foc mic pana este usor rumenita pe margini.Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.

3 comentarii: