Translate

duminică, 3 martie 2013

RULADA CU NUCA SI CIOCOLATA


Blatul rulat:
4 oua
150 gr nuca macinata fin
4 linguri zahar
2 linguri faina
Albusurile se bat spuma cu zahar,se adauga galbenusurile,nuca si faina,se toarna pe hartie de copt si s e coace la foc potrivit 15-20 minute,calda se ruleaza si se lasa la racit.
Crema de ciocolata:
200 gr crema de branza se amesteca cu 150 gr nutella,1 lingura cacao si 3 linguri frisca batuta.
Ornare:
200 ml frisca batuta (- 3 linguri de la crema) se amesteca cu 2 linguri nutella.


Se umple rulada cu crema de branza si se orneaza cu frisca .Se da la rece.

2 comentarii:

  1. Aoleu, ce bunatate de rulada!!! Ma "omori" cu prajiturile tale, Mirela!

    RăspundețiȘtergere