Translate

marți, 23 aprilie 2013

PLACINTA CU SPANAC SI OUA 2

Reteta de aluat :300 gr faina se amesteca cu 15 gr drojdie proaspata,100 ml lapte caldut,1/2 lingurita zahar,un strop de sare,1 lingura untura rece(sau unt),se framanta bine si se lasa la dospit 1/2 de h dupa care se imparte in doua si se pune umplutura intre foi,se mai lasa 15" la odihnit dupa care se coace.
Umplutura:
500 gr sapnac oparit,stors bine si tocat marunt,se amesteca cu 100 gr branza sarata,150 gr cascaval dat pe razatoare,4 oua,sare,piper,putin usturoi tocat marunt.
oua fierte tari

4 comentarii:

  1. Delicioasa! Se aseamana cu torta pasqualina din Italia, o tarta care se face de Paste. Am facut-o si eu recent. In torta pasqualina se pune ricotta. o zi buna..pa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata apetisant! Imi place tare placinta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Delicioasa placinta!

    Te invit sa participi la concurs: http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/04/concurs-prepara-briose-si-castiga-o.html
    Te-astept cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Poti sa pui reteta de aluat?Merci ,Mari

    RăspundețiȘtergere