Translate

vineri, 4 ianuarie 2013

PRAJITURA CU MERE SI CREMA CARAMEL


Aluat:
1 ou se amesteca cu 7 linguri zahar,7 linguri ulei,1 praf de copt,17 linguri apa minerala si 16 linguri faina.
Umplutura:
1 kg mere razalite(gata razalite si scurse  era 1 kg, din congelator)
scortisoare
zahar
Se amesteca impreuna
3 linguri pesmet pentru tapetat
Crema:
2 budinci de caramel fierte si racite
150 ml frisca lichida pe care o batem
Se amesteca impreuna.
Tapetam o tava cu hartie de copt unsa cu unt,presaram pesmetul peste care asezam merele si turnam aluatul.Dam tava la cuptor si coacem pana trece testul cu scobitoarea.Lasam as se raceasca.


Dupa racire rasturnam prajitura pe un platou,indepartam folia cu grija sa nu desprindem merele de blat si punem stratul de crema si dam la frigider.