Translate

duminică, 6 ianuarie 2013

CHIFTELUTE CU MARAR UMPLUTE CU CASCAVAL

500  gr carne tocata(vita si porc)se amesteca cu 1 ou,3 catei de usturoi tocati,sare,piper,boia,marar si miezul de la trei felii de paine inmuiata in lapte si bine stoarse.Se amesteca toate .Luam cate un cub de cascaval pe care al invelim in amestecul de carne,Se prajesc in baie de ulei,foarte bine incins .Foarte bune!!!

CIORBA CU PERISOARE DE VITA

Perisoare:(cantitatile sunt la alegere)
carne tocata de vita
orez
1 ou
sare,piper,boia
Se amesteca toate se fac perisoarele care se pun in apa clocotita.
Separat tocam morcovi,pastarnac,ardei gras,rosii,cartofi,ceapa si le punem in apa cu perisoare,lasam sa fiarba la foc mic pana sunt fierte perisoarele,codimentam cu sare,piper si ardei iute si patrunjel tocat dupa gust.Se poate servi cu smantana,iaurt,otet.lamaie.