Translate

marți, 29 ianuarie 2013

CORNURI CU CASCAVAL

Aluat:
500 gr faina
25 gr drojdie proaspata
150 ml lapte caldut
100 gr iaurt
2 linguri untura
2 linguri otet
1 lingurita zahar
1 lingura sare
Mai avem nevoie:
50 gr unt pt uns aluatul
marar tocat
1 galbenus + 100 gr smantana
300 gr cascaval
seminte de susan


chimen
Se framanta un aluat mai maole ,dar nelipicios care se lasa la cald 40 minute,dupa care se intinde in foaie se unge cu untul topit si se presara mararul ,se impatura ca la cremes si se lasa la odihnit 10 minute la cald.Se intinde in foaie si se taie cubulete pe care asezam cate o bucata de cascaval(generoasa)se ruleaza si se aseaza in tava,le mai lasam 30 minute la loc cald,se ung cu galbenus si smantana din abundenta,se presara seminte de susan si chimen si se coc pana se rumenesc.