Translate

miercuri, 13 februarie 2013

TORTUL INDRAGOSTITILOR


Blat:
50 gr ciocolata
100 gr unt
150 gr zahar
2 oua mari sau 3 mici
3 linguri cacao
1 lingurita praf de copt
50 ml lapte
150 gr faina
Ciocolata impreuna cu untul,zaharul si laptele se topesc,se lasa putin sa se racoreasca si se adauga ouale pe rind,apoi cacoa cu praful de copt si faina cernute.Se coace pana trece testul cu scobitoarea,se lasa la racit apoi se taie in doua foi.
Crema:
2 banane tocate(bucati mai mari)
250 crema de branza
2 linguri ciocolata  fineti
100 gr zahar pudra
Se amesteca ingredientele si se umple foile de blat.
Ornare:
250 ml frisca se bate spuma si se orneaza tortul  dupa imaginatie.

Eu am avut 3 culori:alb(frisca simpla)roz(frisca cu colorant),maro(frisca cu ciocolata).