Translate

luni, 18 februarie 2013

PRAJITURA CU CIOCOLATA SI COCOS



Blat:
1 ou se bate spuma cu 8 linguri de zahar pana se albeste,se adauga 100 ml ulei,2 linguri cacao,100 ciocolata topita,1 praf de copt ,100 ml apa minerala(sau lapte),12 linguri faina.Se toarna 1/2 din cantitatea de aluat in tava tapetata si se coace 15 minute la foc mic dupa care se toarna crema de cocos si restul de aluat si se coace 20-25 minute la foc mic.
Crema:
1 plic praf de budinca de vanilie la care se adauga 1 lingura amidon,100 gr zahar,esenta de vanilie,50 gr fulgi de cocos si 500 ml lapte,se fierbe pana devine un sos gros.Se ia de pe foc si se adauga 50 gr unt,se amesteca pana se topeste  untul.Asa fierbinte se toarna peste primul strat de aluat.
Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra si cocos.
Decor:
50 gr zahar+2 linguri fulgi de cocos se macina pudra .