Translate

sâmbătă, 27 aprilie 2013

TORT ANCA


LA MULTI ANI ANCA!!!!!!
Blat de negresa taiat in trei:200 gr unt,200 gr zahar,200ciocolata maruie se topesc pe foc,putin racorita se adauga 6 oua pe rand,omogenizand bine dupa fiecare ou,adaugam 50-100 ml lapte,200 gr faina,1 praf de copt.Compozitia trebuie sa fie ca o smantana groasa.Se coace pana trece testul cu scobitoarea,dar nu foarte mult ,asa incat sa ramana cremoasa.Eu o prefer la test sa iasa scobitoarea usor prinsa cu aluat, eu o coc 10 minute la foc mare si 20-25 minute la foc mic in cuptor normal pe gaz,iar dupa 20 minute o tot verific cu scobitoarea.
Crema de budinca cu bucati de capsuni si frisca
Ornat cu crema de ciocolata:250 gr unt + 300 gr ciocolata(la cutie de la Lidl)+2 linguri cacao neagra.