PAINE CU BRANZA SI MARAR
500 gr aluat de paine 200 gr branza de burduf 1 legatura marar Aluatul se intinde in forma de dreptunghi ,pe jumatate presaram branza sfaramata si mararul tocat,acoperim cu cealalta jumatate…
500 gr aluat de paine 200 gr branza de burduf 1 legatura marar Aluatul se intinde in forma de dreptunghi ,pe jumatate presaram branza sfaramata si mararul tocat,acoperim cu cealalta jumatate…
500 gr carne de porc(eu am pus pulpa) 3 cepe mari 1 legatura frunze de patrunjel 4 linguri ulei sare,piper,boia 2 linguri pasta de rosii 4 catei de usturoi 2 linguri amidon Ceapa se toaca…
200 gr orez 400 ml apa 2 fire ceapa verde 1 morcov 200 gr mazare 1 legatura patrunjel 2 linguri ulei masline sare,piper Orezul se pune la fiert in apa cu sare,dupa fierbere se strecoa…
Ideea cu varza umpluta este a lui MIHA ,doar ca eu am facut 2 mai mici,nu una mare.Oricum sunt foarte gustoase si repede de facut mai ales pentru cele carora nu le place sa inveleasca sarmale. 2 v…
Mamaliga 100 gr faina de malai 200 ml apa sare Legumele 2 fire ceapa verde taiata 100 gr mazare 1/2 morcov taiat rondele mici 3 linguri cu prez fiert 1 ou 4 linguri ulei sare,p…
5 linguri faina 1 lingurita sare 100 gr iaurt 200 ml lapte 1 legatura marar tocat Se amesteca toate si se fierbe pana se ingroasa.