Translate

joi, 15 aprilie 2010

CARTOFI FIERTI CU BRANZA SI SMANTANA

Astazi fiind satui de sarmale,tarte si ce mai era prin frigider,mi-am amintit cum ne hranea bunica in copilarie si sotul meu fiind liber s-a oferit sa pregateasca el masa astazi,si uitati ce a iesit:
  4 cartofi
 100 gr smantana
 100 gr branza
 100 gr salam uscat
 sare,piper,boia
 1 painica cu usturoi
   Cartofii se fierb in coaja,se decojesc si se feliaza pe farfurie peste care presaram sare,piper si boia,langa punem cateva felii de branza si salam iar atasat de acestea o gramajoara de smantana.
   Noua ne-a placut foarte mult combinatia.
    Se serveste rece ca aperitiv sau cina.
   Si cum am fost servita la pat am pozat direct la sursa.

PREMII DE LA DRAGELE MELE PRIETENE LILI SI PRIMII PASI IN BUCATARIE

Va multumesc fetelor si va astept in fiecare zi cu cate o reteta noua pe blogul meu.Va pup si va imbratisez!