Translate

duminică, 9 mai 2010

CORNURI CU BRANZETURI SI MARAR

500 gr aluat de paine care l-am framantat cu apa minerala .
200 gr branza de burduf(sau telemea)
3-4 felii branza topita
1 legatura marar
 Se  imparte aluatul in cate vreti de mari sa iasa cornuletele,se intinde fiecare bucata in forma rotunde se taie ,se aseaza pe fiecare triunghi cate o bucatica de branza topita,faramituri de branza de burduf si se presara marar.Se ruleaza si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt,se ung cu ou,se presara susan,se lasa 15 minute la odihnit si se coc pana se rumenesc.
 Se pot servi oricand ne este pofta.

OUA UMPLUTE CU CASCAVAL SI SUNCA AFUMATA

6 oua
100 gr cascaval
2 felii sunca afumata
cateva fire de marar
sare,piper
maioneza din 2 oua
200 gr smantana
Decor :cateva felii de gogosar taiat.
 Ouale se fierb 15 minute,se lasa la racit in apa rece,se decojesc,se taie in doua si se scoate galbenusul.
Maioneza se amesteca cu smantana,se codimenteaza si se aseaza pe platou ca pat pentru oua.
Galbenusele se sfarama,se adauga cascavalul razalit,sunca taiata cubulete mici,mararul tocat,sare,piper,si cateva lingurite de maioneza,se amesteca pana devine o pasta.Se umplu ouale cu crema obtinuta,se aseaza pe patul de maioneza,se orneaza cu gogosar.
Se serveste ca aperitiv.