Translate

duminică, 16 mai 2010

PREMIII

Aceste premii le ofer tuturor celor care imi calca pragul,dar mai ales celor de mai jos:
 ANCA; FLORI; MONI; KADIAVSDUTZU; FIMERE; LORY; CARMEN; DANIELA; GETA; MIMI; CAMI-CAMILA; DIAMOND; MIHAELA; MARIA-ELENA; PARADIS; VIO; DIDONA; CORNELIACHITA; MIRELA; LILI; SARAH; GABRIELA; YVONNE; JUDY; ALISON;MIHA;PRIMII PASI IN BUCATARIE; LACUCINAROMENA
   FETELOR VA PUP SI VA CONSIDER PRIETENELE MELE VIRTUALE,DAR MA BUCUR SI PENTRU NOI PRIETENII.

TAITEI DE CASA CU PATRUNJEL VERDE

1 ou se amesteca cu patrunjel tocat ,putina sare si faina cat cuprinde,sa iasa un aluat nelipicios,care se lasa 1 ora la odihnit apoi se intinde in patura subtire si se taie cat vrem de grosi sau subtiri (in cazul meu i-am facut cu masina de taitei).Eu i-am facut lati si i-am servit cu ciulama de porc.

CIULAMA DE PORC

500 gr carne de porc
2 cepe mari
1 morcov
patrunjel cerde
1 lingura amidon
4 linguri ulei
sare ,piper
 Ceapa si morcovul se toaca si se calesc in ulei,se adauga carnea taiata cubulete si se mai caleste cateva minute,se acopera cu apa si se lasa la fiert pana se inmoaie carnea,se adauga patrunjelul tocat,sare,piper dupa gust.
 Se serveste cu mamaliguta,paste,piure de cartofi,orez.Eu le-am servit cu" taitei de casa cu patrunjel"