Skip to main content

TORT POIENITA CU FLORI

BLAT: 5 oua 350 gr branza dulce 150 gr zahar 50 ml ulei 3 linguri smantana 1/2 praf de copt 2 budinci de vanilie 2 linguri de amidon 3 pliculete zahar vanilat(sau 1 esente de vanilie…

SARMALE IN FOI DE VITA DE VIE

Umplutura este cea de sarmale. Frunzele de vie se spala si se aparesc in apa clocotita cu sare(cateva secunde),le scoatem intr-un vas cu apa rece,punem cate o lingura de umplutura pe fiecare frunza…

FRIPTURA DE PORC SI PUI CU CARTOFI

2 cartofi mari 1 bucata cotlet(1/2 kg) 2 pulpe codimente 50 ml ulei Cartofii se curata si se feliaza,carnea se feliaza,puplpele se impart in doua fiecare bucata,toate le asezam in tava cu …

https://bucatariamirelei.blogspot.com/

Welcome to Bucatariamirelei

Now ()