Translate

luni, 23 august 2010

CARNE DE VITA CU MORCOVI

Se pune carnea cu morcovii la fiert,cand sunt fierti se scurg de zeama ,se sareaza si se pipereaza ,se poate servi cu diferite sosuri,sau salate.

BILUTE DIN SALAM DE BISCUITI


Compozitia este de salam de biscuiti din care formam bilute si le tavalim prin nuca de cocos.

CIORBA DE FASOLE VERDE

1/2 kg vasole verde(pastai)
200 gr costita afumata
1 morcov
1 pastarnac
1 ceapa
frunze verzi(telina,patrunjel)
sare,piper
Se maruntesc toate ingredientele si se pun la fiert(eu am fiert in oala sub presiune) pana se inmoaie.
Se parat facem un rantas din 2 catei de usturoi tocati care se calesc cateva secunde in 4 linguri ule,adaugam 1 lingura faina,prajim cateva momente apoi stingem focul si imediat in clipa urmatoare adaugam 1 lingurita boia ,omogenizam si turnam compozitia in ciorba si dam cateva clocote si se poate servi.Pofta buna!

RASUCITE CU ZACUSCA SI CORNURI CU CARNATI

1 pachet aluat foietaj de 500 gr care l-am impartit in doua ,pe una din bucati am taiat-o in patrate pe care am pus cate o bucata de carnat si am rulat-o,iar bucata cealalta am intins-o putin si am pus pe jumatate din ea zacusca si am acopert-o cu partea goala,am taiat fasii care le-am rasucit,toate se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc pana se rumenesc.