Translate

vineri, 3 septembrie 2010

PLACINTA CU BRANZA SI CABANOS

500 gr aluat de paine se intinde in foaie,pe jumatate ungem cu ketchup si presaram 150 gr branza data pe razatoare peste care punem 2 bucati cabanos taiat rondele,se acopera cu partea libera ,apasam bine pe margini care le bagam sub placinta,punem placinta intr-o tava si o lasam la dospit 20 minute dupa care o intepam cu o furculita si o ungem cu ou,o dam la cuptor si coacem pana devine aurie.
Din 500 gr aluat de paine am facut cateva pitute.

ARDEI UMPLUT

ardei
umplutura ca pentru sarmale
bulion(sau pasta de rosii)
sare,piper,leustean
Se curata ardeii de seminte,se umplu cu umplutura  si se acopera cu apa intr-o cratita in care am pus si bulionul,lasam sa fiarba pana este fiarta umplutura,codimentam si tocam marunt leusteanul.Se servesc calzi .