Translate

marți, 23 noiembrie 2010

MINI PIZZA


300 gr aluat de paine,care se intinde in foaie de 0,5 cm,se taie cu forma de fursec in forma de floare,se ung deasupra cu ketchup,se pune un varf cutit de crema de branza cu marar iar deasupra in varf o buactica de maslina,se mai lasa la dospit 1/2 de ora dupa care se coc 12-15 minute la foc potrivit.

LANGOSI CU BRANZA DE BURDUF

400 gr faina
170 ml lapte caldut
20 gr drojdie proaspata
1 lingurita zahar
1/2 lingurita sare
50 ml ulei
2 galbenusuri

Umplutura:350 gr branza de burduf,3 linguri smantana si 2 linguri marar tocat.
Se amesteca toate ingredientele si se lasa aluatul la dospit 1 h.Dupa care se imparte in 8 parti egale ,se fac mici cocoloase care se intind in forma de cerc,se pune cate o lingura de branza si se impatura in doua,se apasa marginile si se prajesc in baie de ulei.