Skip to main content

FLORICELE

300 gr faina 150 gr zahar 200 gr unt 1 ou 1/2 praf de copt 1 fiola esenta vanilie 3 linguri cacao Untul se topeste impreuna cu zaharul.lasam putin la racorit si adaugam oul,…

GEM DE CAISE

5 kg caise fara samburi 3 kg zahar Caisele se taie cubuletemici,se amesteca cu zaharul si se fierbe pana se leaga compozitia,se toarna in borcane,se pune capacul si se lasa la racit in haine.�…

DULCEATA DE PIERSICI

5 kg piersici fara samburi si pielita,feliate 3 kg zahar sucul de la 1 lamaie Acoperim piersicile cu zahar si le lasam 30 minute pana se acopera de sirop,punem suscul de lamai si fierbem pan…

FURSECURI STEA SI BRADUT

400-450 gr faina 200 gr zahar pudra 150 gr unt 100 gr untura 2 oua 2 plicuri zahar vanilat Coaja rasa de la 1 lamaie 1 plic amoniac(stins cu zeama de lamaie) Se amesteca ingredientele si se…

CORNURI CU URDA SI MARAR

Aluatul este de la POGACELE CU TELEMEA ,1/2 de portie Umplutura: 200 gr urda de vaca 100 gr cascaval 2 lingurite marar tocat 3 linguri smantana 1 lingurita sare Se amesteca toate ingre…

https://bucatariamirelei.blogspot.com/

Welcome to Bucatariamirelei

Now ()