Skip to main content

PRAJITURA RAFAELLO

Blat: 4 oua 150 gr zahar 150 ml ulei 150 gr faina 100 gr nuca de cocos 100 ml frisca lichida 1 praf de copt Galbenusele se freaca spuma cu zaharul,uleiul si laptele alternand cu fain…

PRAJITURA ALBA CU VISINE

Foi: 250 gr faina 70 ml ulei 4 linguri zahar 2 galbenusuri de ou 1 lingura bicarbonat 5 linguri apa minerala Se amesteca toate ingredientele,se lasa aluatul 15 minute la odihnit,se imp…

PRAJITURA CU NUCA SI ROM

Foaie: 150 gr faina 3 linguri ulei 1 ou 1/2 lingurita amoniac 1-2 linguri lapte Se amesteca toate ingredientele si se intinde o foaie care se coace pe dosul tavii(25/35 cm) timp de 10 mi…

https://bucatariamirelei.blogspot.com/

Welcome to Bucatariamirelei

Now ()