PRAJITURA RAFAELLO
4 oua
150 gr zahar
150 ml ulei
150 gr faina
100 gr nuca de cocos
100 ml frisca lichida
1 praf de copt
Galbenusele se freaca spuma cu zaharul,uleiul si laptele alternand cu faina si praful de copt,la sfarsit se adauga nuca de cocos si albusele batute spuma.Compozitia se toarna in tava ( 25/35), tapetata cu hartie de copt si se coace 20-25 minute la foc potrivit.
Crema
1 plic budinca de vanilie
50 gr ciocolata alba
350 ml lapte
150 gr zahar
100 gr nuca de cocos
150 gr unt
Budinca se dizolva impreuna cu zaharul si cocosul in 100 ml lapte.Separat incalzim restul de lapte cu ciocolata,amestecam pana se topeste ciocolata,adaugam amestecul cu budinca si fierbem pana devine un sos mai gros ,care se lasa la racit.Crema rece se amesteca cu untul mixat spuma.
Ornare:
250 ml frisca batuta spuma
50 gr nuca de cocos
Asamblare:
Se taie blatul in doua(se insiropeaza foarte putin),se aseaza crema intre cele doua foi,deasupra punem frisca si presaram nuca de cocos,iar peste nuca de cocos facem cateva forme cu spritul din frisca.
Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks