Translate

vineri, 4 martie 2011

RULADA CU KIWI

Blat:
3 oua
1 lingura apa rece
4 linguri faina
5 linguri zahar
3 linguri ulei
Albusele cu apa se bat spuma cu zahar,apoi se adauga galbenusele,uleiul si la sfarsit faina cernuta,se omogenizeaza bine dupa fiecare ingredient.Aluatul se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se coace 15-20 minute la foc mic,imediat scos din cuptor se ruleaza si se lasa la racit.
Crema:
150 gr unt
6 linguri zahar pudra
1 galbenus
esenta de vanilie
fructe de kiwi 7-8 bucati curatate si taiate cubulete.
Untul se freaca spuma cu zaharul.se adauga galbenusul si esenta de vanilie.
Ornare:
250 ml frisca batuta spuma cu vanilie





Se desface blatul se unge cu crema,se presara fructele de kiwi,le apasam putin cu palmele pentru a intra in crema,se ruleaza blatul la loc si se orneaza cu frisca dupa imaginatie.