Translate

duminică, 20 mai 2012

PRAJITURA COMBI

PRAJITURA AM POSTAT-O MAI DE MULT,DAR FARA RETETA,ACUM LA RUGAMINTEA LUI ELY AM SCRIS SI RETETA.
Foi de ciocolata:
300 gr faina
150 gr zahar pudra
150 gr margarina
1 praf de copt
100 gr ciocolata topita
2 linguri cacao
100 gr smantana(s-ar putea sa nu fie nevoie de toata cantitatea,puneti treptat atat ct cuprinde aluatul)
Se framanta si se coc 2 foi
Blat de cocos
5 albusuri
200 gr zahar
150 gr cocos
Se bat albusele cu zaharul,se adauga cocosul si se coace pana se rumeneste usor pe margini,se lasa la racit.
Crema de capsuni
1 budinca de capsuni fiarta si racita
250 gr piure de capsuni
200 gr unt
Se amesteca toate.
Crema de vanilie
5 galbenusuri
200 gr zahar
esenta de vanilie
200 ml frisca
Galbenusurile cu zaharul se fierb in baie de abur,dupa racire se adauga esenta de vanilie si frisca batuta.
Asamblare:
1 foaie cu ciocolata,crema de capsuni,blatul de cocos,crema de capsuni,foaie de ciocolata,crema de vanilie,iar deasupra cocos din abundenta.