Skip to main content

PRAJITURA COMBI

PRAJITURA AM POSTAT-O MAI DE MULT,DAR FARA RETETA,ACUM LA RUGAMINTEA LUI ELY AM SCRIS SI RETETA.
Foi de ciocolata:
300 gr faina
150 gr zahar pudra
150 gr margarina
1 praf de copt
100 gr ciocolata topita
2 linguri cacao
100 gr smantana(s-ar putea sa nu fie nevoie de toata cantitatea,puneti treptat atat ct cuprinde aluatul)
Se framanta si se coc 2 foi
Blat de cocos
5 albusuri
200 gr zahar
150 gr cocos
Se bat albusele cu zaharul,se adauga cocosul si se coace pana se rumeneste usor pe margini,se lasa la racit.
Crema de capsuni
1 budinca de capsuni fiarta si racita
250 gr piure de capsuni
200 gr unt
Se amesteca toate.
Crema de vanilie
5 galbenusuri
200 gr zahar
esenta de vanilie
200 ml frisca
Galbenusurile cu zaharul se fierb in baie de abur,dupa racire se adauga esenta de vanilie si frisca batuta.
Asamblare:
1 foaie cu ciocolata,crema de capsuni,blatul de cocos,crema de capsuni,foaie de ciocolata,crema de vanilie,iar deasupra cocos din abundenta.


Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks