SARATELE FRAGEDE
1 kg faina cernuta se amesteca cu 450 gr untura,se adauga 2 prafuri de copt,4 galbenusuri,1 lingura otet,1 lingura sare si smantana cat cuprinde pentru a iesi un aluat bun de intins si nelipicios,se …
1 kg faina cernuta se amesteca cu 450 gr untura,se adauga 2 prafuri de copt,4 galbenusuri,1 lingura otet,1 lingura sare si smantana cat cuprinde pentru a iesi un aluat bun de intins si nelipicios,se …
4 oua se bat spuma cu 100 gr zahar,se adauga 7 linguri ulei,1 praf de copt,8 linguri lapte si 14 linguri faina,la sfarsit adaugam 3 banane bine coapte si facute piure,turnam compozitia in tava si pre…
Blat: 4 galbenusuri se freaca spuma cu 7 linguri zahar,se adauga 10 linguri ulei,1 praf de copt,2 linguri cacao,10 linguri lapte si 14 linguri faina.Se toarna compozitia in tava si se coace pe tresf…
300 gr faina cernuta se amesteca cu 2 linguri de zahar,1 lingura praf de copt,2 linguri cu varf de untura,2 galbenusuri,coaja si zeama de la 1 lamie,2-3 linguri apa minerala.Se framanta si se inti…
Blatul este de negresa. Crema este:budinca de capsuni+frisca batuta +bucati de capsuni Decorul este crema de ciocolata(unt+nutella)si frisca.
Blat: 5 albusuri se bat spuma cu 100 gr zahar,adaugam ,1 lingurita cacao,se adauga 5 linguri nuca macinata fin si 2 linguri faina.Se coace o foaie de blat care se taie in doua pe verticala. Crema: …
Sursa de inspiratie a acestei prajituri este Diana http://dianacakes.blogspot.ro/2012/04/prajitura-fina.html a carei reteta eu am modificat-o si anume:in loc de nuci am pus mac macinat(acelasi cant…
Reteta prajiturii o gasiti aici ,doar ca eu am folosit doar nuci,fara cocos si in foi am pus cacao,iar in crema am pus si 150 gr nuca macinata fin .Oricum prajitura este excelenta,multumesc Diana…
Blat: 5 albusuri se bat spuma cu 100 gr zahar ,se adauga 5 lingurite amidon , 50 gr seminte de mac si 100 gr nuca de cocos.Se coace si se lasa la racit. Crema: 5 galbenusuri se bat pe aburi cu 10 …
Foi: 300 gr faina cenuta,2 linguri untura,1 galbenus de ou,1 lingurita amoniac stins cu 1 lingura otet,se framanta aluatul care se lasa la odihnit 20 moniute la frigider.Dupa odihna impartim aluatul…