Skip to main content

STRUDEL CU MERE SI PORTOCALA

Aluat: 250 gr faina 10 gr drojdie proaspata 100 gr apa calduta un varf cutit sare 1/2 lingurita zahar Pentru uns aluatul: 50 gr untura 50 gr unt 20 gr faina 3 lingurite coaja de p…

OREZ CU LEGUME

1 cana orez 100 gr mazare 1 morcov 1 ceapa 2 linguri ulei Orezul se pune la fiert in apa cu putina sare,apoi al punem intr-o strecuratoare al  spalam bine apoi al lasam la scurs.Morco…

FRIPTURA DE PORC CU CARNATI SI CIUPERCI

400 gr pulpa de porc feliata 2 carnati(facuti de mine) 4 ciuperci mari 1 pahar vin alb 1/2 pahar apa 3 linguri ulei sare,piper Ungem un vas de yena cu ulai,asezam carnea si carnatii,felie…

CARTOFI CU ROZMARIN SI BRANZA

4 cartofi 1 lingurita rozmarin 100 gr branza de burduf 3 triunghiuri branza topita cu ardei 2 oua 4 linguri smantana un varf cutit vegeta 3 linguri ulei 3 linguri preslu amestecat cu…

CADOU DE LA SURAC

MULTUMESC DIN SUFLET CA TE-AI GANDIT SI LA MINE,SUNT ONORATA SA FIU CADORISITA DE TINE, UN MAESTRU IN ALE BUCATARIEI.

SPIRALE CU ZACUSCA SI PATEU

Aluat: 300 gr faina 200 ml lapte caldut 100 gr unt topit 15 gr drojdie proaspata un varf cutit de sare 1 ou Umplutura: 200 gr pateu(la tub in cazul meu) zacusca Pentru uns 100 …

SUPA DE PUI CU GALUSTE DE GRIS

1 piept de pui 2 morcovi 1 pastarnac 1 felie dintr-o telina 1 ceapa sare,vegeta Galuste: 1 ou 6 linguri gris un pic de sare Albusul se bate spuma tare cu sarea,adaugam grisul in ploai…

https://bucatariamirelei.blogspot.com/

Welcome to Bucatariamirelei

Now ()