DROB CU FICATEI DE PUI
500 gr ficat de pui
2 legaturi ceapa verde
6 oua
100 ml supa de pui
1/2 cana orez fiert
sare,piper,boia de ardei dulce(iute)
50 ml ulei de masline
50 gr branza telemea
1 lingura smantana
Ficateii se spala,se curata de pielita si se lasa la scurs.
4 oua punem la fiert timp 15 minute(sa fie tari)
Ceapa se taie rondele si se prajeste in ulei cca 2-3 minute apoi adaugam ficateii,lasam sa se prajeasca putin,adaugam supa si lasam sa fiarba pana scade tot lichidul.Punem ficateii pe un taietor si cu cutitul tocam cat de marunt vrem sa fie bucatelele de ficat,lasam compozitiz la racit,dupa care codimentam cu sare si piper,adaugam un ou intreg,orezul fiert si omogenizam bine.
Pentru uns rulada:batem un ou in care adaugam branza sfaramata,smantana si boiaua de ardei.
Compozitia racita se intinde pe folie ,punem ouale intregi intr-unul din captete si rulam cat se poate de strans,dupa care desfacem folia si asezam rulada intr-o tava de chec tapetata cu hartie si ungem deasupra cu 1/2 din crema de branza,coacem 20 minute apoi ungem rulada cu cealalta 1/2 din crema si mai coacem 5-6 minute pana devine crusta aurie.
2 legaturi ceapa verde
6 oua
100 ml supa de pui
1/2 cana orez fiert
sare,piper,boia de ardei dulce(iute)
50 ml ulei de masline
50 gr branza telemea
1 lingura smantana
Ficateii se spala,se curata de pielita si se lasa la scurs.
4 oua punem la fiert timp 15 minute(sa fie tari)
Ceapa se taie rondele si se prajeste in ulei cca 2-3 minute apoi adaugam ficateii,lasam sa se prajeasca putin,adaugam supa si lasam sa fiarba pana scade tot lichidul.Punem ficateii pe un taietor si cu cutitul tocam cat de marunt vrem sa fie bucatelele de ficat,lasam compozitiz la racit,dupa care codimentam cu sare si piper,adaugam un ou intreg,orezul fiert si omogenizam bine.
Pentru uns rulada:batem un ou in care adaugam branza sfaramata,smantana si boiaua de ardei.
Compozitia racita se intinde pe folie ,punem ouale intregi intr-unul din captete si rulam cat se poate de strans,dupa care desfacem folia si asezam rulada intr-o tava de chec tapetata cu hartie si ungem deasupra cu 1/2 din crema de branza,coacem 20 minute apoi ungem rulada cu cealalta 1/2 din crema si mai coacem 5-6 minute pana devine crusta aurie.