SNITEL DIN CARNE DE PORC
500 gr cotlet de porc fara os
2 oua
4 linguri faina
sare,piper(alte codimente).
200 gr ulei
Carnea se feliaza, se bate cu batatorul , se codimenteaza cu sare , piper si se lasa cel putin 1h la rece(daca se poate peste noapte,ar fi cel mai bine pentru-ca sunt mai fragede si mai aromate).Oule se bat cu putina sare,iar carnea se da prin faina apoi prin ou si se prajesc cateva secunde pe fiecare parte in ulei incins.
Se servesc calde cu garnitura(cartofi,orez,legume)sau reci ca aperitiv.
Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks2 oua
4 linguri faina
sare,piper(alte codimente).
200 gr ulei
Carnea se feliaza, se bate cu batatorul , se codimenteaza cu sare , piper si se lasa cel putin 1h la rece(daca se poate peste noapte,ar fi cel mai bine pentru-ca sunt mai fragede si mai aromate).Oule se bat cu putina sare,iar carnea se da prin faina apoi prin ou si se prajesc cateva secunde pe fiecare parte in ulei incins.
Se servesc calde cu garnitura(cartofi,orez,legume)sau reci ca aperitiv.