NEGRESA CU COCOS
Intr-o cratita se pune la topit 200 gr ciocolata cu 250 gr unt la foc mic,cand sunt topite luam cratita de pe foc si punem 200 gr zahar si 50 gr cacao,lasam sa se raceasca,in crema de ciocolata calduta adaugam 6 oua cate unul amestecand dupa fiecare, punem 5 linguri de lapte si omogenizam,la sfarsit adaugam 200 gr faina cu 1 praf de copt cernute,amestecam si turnam compozitiz in tava tapetata cu hartie de copt.Separat amestecam 100 gr cocos cu 50 gr zahar si 1 albus,din compozitia asta asezam cu lingurita din loc in loc cate una pe compozitia cu ciocolata si dam la cuptor cca 25-30 minute (faceti testul scobitorii).Rece se pudreaza cu zahar macinat sau se glazureaza cu ciocolata sau crema(dupa preferinta).
Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks