PRAJITURA ALBA CA ZAPADA CU INIMIOARE
Foi: 250 gr faina cernuta 1 ou mare sau 2 mici 4 linguri zahar pudra 1 lingura smantana(cu varf) 1-2 linguri lapte(puneti 1,iar daca mai trebuie o puneti si pe a doua) 1 li…
Foi: 250 gr faina cernuta 1 ou mare sau 2 mici 4 linguri zahar pudra 1 lingura smantana(cu varf) 1-2 linguri lapte(puneti 1,iar daca mai trebuie o puneti si pe a doua) 1 li…
1piept de pui fiert si taiat marunt 2 morcovi fierti taiati cubulete 1 pastarnac fiert taiat cubulete 3 castraveti murati taiati cubulete 2 cartofi fierti taiati cubulete 150 gr mazare fia…
Dragele mele prietene virtuale si dragii mei prieteni virtuali,va premiez pe toti cei carora le face placere sa-l ia.Va multumesc din suflet ca-mi vizitati si apreciati bucataria,va pup cu mare dra…
1/2 kg fasole uscata boabe 1 kg costita afumata feliata 2 morcovi taiat cubulete 1 pastarnac taiat cubulete 1 ceapa(mare)tocata marunt Se pun in oala sub presiune,se acopera cu apa si se p…
Ma bucur tare ,tare multtt ca am fost premiata din nou si ca Liana&Janet ,Medi si Flory s-au gandit la mine,,,,,,MULTUMESCCCCCC!!!!VA PUPPP!! Sursa: pemasadinbucatarie.blogspot.com m…
Aluat: 300 gr faina 100 gr untura 2 galbenusuri 150 zahar pudra un praf de sare Se framanta un aluat care se lasa la rece 15-20 minute. Bezea: 2 albuse 100 gr zahar pudra …
1 dovlecel ras si bine scurs 1 ou 3 linguri preslu(pesmet de paine) sare,piper alb,vegeta,boia iute Mai avem nevoie: 50 gr preslu 50 gr faina 1 ou bine batut cu putina sare …
Aluat: 350 gr faina 180 gr untura 150 gr zahar pudra 2 galbenusuri 3 linguri lapte un praf de sare coaja rasa de la 1 portocala Umplutura: 1 kg dovleac dat pe razatoare si calit cu…
Aluat: 250 gr faina 200 ml lapte caldut 50 ml ulei 25gr drojdie proaspata 1 lingurita zagar 1/2 lingurita sare 1 ou Toate ingredientele se omogenizeaza si se lasa la dospit pana isi …
Aluat: 550-600 gr faina cernuta(eu cern faina de 2-3 ori) 250 ml lapte caldut 100 ml ulei 50 gr untura moale 35 gr drojdie proaspata 2 oua 1 lingurita zahar 1 lingura sare Umplutur…