Translate

miercuri, 9 iunie 2010

TAITEI DE CASA CU SOS DE SPANAC SI CAS DE CARNE

300 gr taitei de casa
sos de spanac(in functie de cat de mult vrem sa punem peste paste)
150 gr cas de carne(preparat cumparat)
 Taiteii se fierb,se scurg ,se pun pe farfurie peste care punem cateva linguri de sos de spanac si presaram cubulete de cas de carne.Se serveste cald.

5 comentarii:

  1. Trebuie sa fie tare buna mancarica ce-ai facuto!Arata foarte bine si taieteii sant foarte buni cu orice!pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noua ne plac pastele si goale,,,,fara nimic.Te pup si o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere