CHEC CU PATEU SI OREZ
200 gr pateu
6 oua(de prepelita in cazul meu)sau 3 de gaina fierte tari si decojite
2 oua (de gaina)
sare,piper,vegeta
3 linguri ulei
3 linguri preslu
orezul se fierbe,apoi se stoarce bine si se lasa la racit,dupa care se amesteca cu pateul si cu cele 2 oua,se codimenteaza cu sare,piper,vegeta.Se unge cu ulei o forma de chec,se tapeteaza cu preslu,se aseaza 1/2 din compozitia cu pate,asezam ouale fierte pe mijlocul tavii si acoperim cu cealalta jumatate din compozitia cu pateu,dam la cuptor cca 20 minute(pana prinde o usoara crusta deasupra).Lasam la racit in tava,apoi scoatem si portionam in felii cat vrem de groase.Se poate servi cu orice garnitura(mai putin de orez),piure,mazare,fasole verde,legume,,,,,,sau se poate servi ca aperitiv.Are un gust foarte bun si cu pateu vegetal.Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks