Translate

duminică, 12 decembrie 2010

BRIOSE BRADUTI


2 oua se freaca spuma cu 150 gr zahar,5 linguri lapte,100 gr unt la temperatura camerei,1/2 praf de copt si 200 gr faina cernuta,1 cana nuci taiate si prajite,omogenizam si turnam aluatul in forme care se dau la copt pana trece testul cu scobitoarea la foc potrivit.Reci se orneaza cu frisca colorata in nuanta de verde si presaram perle aurii din zahar.

6 comentarii:

  1. Simpatice briose, vad ca nu duci lipsa de idei, sa sti ca in bucatarie, poti sa inventezi fel si fel de mancare, dar numai doua reguli sa respecti, aspectul si gustul. O zi buna...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte frumoase si cred ca si delicioase

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Surac,ma straduiesc cat pot,nu intotdeauna imi reusesc ,dar tinand cont ca nu am ustensile profesionale,,,,ma multumesc asa cum imi ies,,,,,si se vede clar ca sunt facute in casa"""nu in cofetariii ca sa fie perfecte""".

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc din suflet Juci,,,,noua ne-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirela si eu tot in casa fac, pentru ca astept sa treaca iarna asta si o tai in Germania. Nu trebuie sa ai unstensile profi ca sa faci ceva bun. Eu torturi facute in cofetari nu dau doi bani. Asa ca iti doresc bafta si fa cum iti dicteaza inima.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate Surac,,,doar ca tu esti un profesionist,,,,,eu in devenire,,,

    RăspundețiȘtergere