Skip to main content

SPIRALE CU CLEMENTINE

Aluat:500 gr faina cernuta,100 gr unt la moale,250 ml lapte caldut,100 gr zahar macinat,2 oua,un praf de sare,30 gr drojdie proaspata,2 lingurite coaja de clementina rasa.Se amesteca toate ingredien…

FASOLE VREDE CU ARDEI ROSU

400 gr fasole verde(congelata in cazul meu) 1 ardei rosu (gras si mare) 1 ceapa 4 catei de usturoi sare,piper,vegeta 1 lingura amidon 3 linguri ulei 500 ml apa 2 linguri patrunjel ve…

CIORBA DE CONOPIDA CU CARNE DE PORC

400 gr carne de porc 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa 1 conopida(cca 1 kg) 1 ardei iute sare,vegeta,piper frunze de patrunjel 1 ou 150 gr smantana Carnea se taie cubulete si se pune l…

PAINE IMPLETITA

500 gr faian cernuta 30 gr drojdie proaspata 1 lingurita zahar 1 lingurita sare 50 ml ulei de masline 200 ml lapte caldut Se framanta toate ingredientele si se lasa la dospit 35-40 min…

FOCACCIA CU MASLINE SI ROSII

Aluat: 300 gr faina 20 gr drojdie proaspata 200 ml apa minerala 1 lingurita zahar 1 lingurita sare 50 ml ulei de masline Se amesteca toate ingredientele si se lasa 1 h la dospit,…

https://bucatariamirelei.blogspot.com/

Welcome to Bucatariamirelei

Now ()