Skip to main content

FURSECURI GHINDA

300-350  gr faina 100 gr untura de porc 50 gr unt 50 gr zahar 1 galbenus 1/2 lingurita bicarbonat 1 lingurita otet 4 linguri lapte zahar vanilat un varf cutit sare Se amesteca to…

FRIPTURA DE PORC SI PUI CU CARTOFI II

4 bucati cotlet de porc 4 copanele de pui 4 cartofi 3 linguri ulei vegeta,sare de mare,piper,busuioc uscat 4 catei de usturoi 1/2 cana vin alb 1/2 cana apa Ungem tava cu ulei,asezam …

CIORBA DE VARZA MURATA

Ingrediente ciorba: 1/2 capatana varza murata taiata marunt 1 morcov taiat cubulete 1 pastarnac taiat cubulete 1 ceapa taiata marunt 1 cartof taiat cubulete 1 ardei iute intreg 300 gr …

PILAF CU CARNE DE PORC

300 gr cotlet de porc 1 ceapa 1 morcov 1 cana orez 3 linguri ulei sare,piper,vegeta Orezul se pune la fiert in apa clocotita,lasam sa fiarba 10 minute dupa care stingem focul si acoperim…

POGACELE CU TELEMEA

Aluat: 600-650 gr faina 25 gr drojdie proaspata 200 ml lapte 2 oua 2 lingurite zahar 1/2 lingurita sare Pt. uns 100 gr untura 100 gr unt moale 200 gr branza telemea data pe razat…

https://bucatariamirelei.blogspot.com/

Welcome to Bucatariamirelei

Now ()